Solfilm til bygninger

Skru ned for varmen med 3M solfilm

Når 3M solfilm er monteret på vinduerne, er den ikke til at få øje på. Derimod vil du hurtigt få øje på forandringerne i indeklimaet.

3M solfilm bremser nemlig varmen, inden den kommer ind i bygningen. Det sikrer en markant forbedring af både arbejdsmiljøet og produktiviteten.

Solfilm på facadevinduer

En helt unik solfilm

3M Prestige-serien er en unik solfilm med en tykkelse på under 1 mm. Den består af mere end 200 mikrotynde lag, hvor hvert lag er konstrueret til at afvise hver sin bølgelængde af solens totalenergi.

3M Prestige-serien indeholder den optisk klareste solfilm på markedet – og den store fordel er, at der ikke indgår metaller, hvorfor risikoen for nedbrydning samt interferens af trådløse signaler elimineres totalt.

3M solfilm er den enkle økonomiske og effektive måde at sikre komforten på kontoret.

Solfilm til biler

En praktisk, elegant og særdeles cool løsning med 3M autosolfilm

Autosolfilmen gør meget mere end bare at forbedre udseendet på bilen:

  • Solfilm begrænser muligheden for at kigge ind i bilen
  • Solfilm giver bilen et anderledes og cool udseende
  • Solfilm beskytter børnene mod solen
  • Solfilm minimerer energiforbruget på klimaanlægget, og sparer derved penge og skåner miljøet
 

UV-stråler gør med tiden farverne på instrumentbrættet og sæderne matte og triste. 3M’s solfilm holder 99 % af alle UV-stråler ude, hvilket sikrer dig en flottere bil indvendig også. Solfilmen er ridsefast og sidder pænt på ruden i mange år. Ja, faktisk giver vi sammen med 3M hele 10 års garanti på solfilm.

Vi bruger kun vores egne 3M autoriserede montører, hvilket sikrer dig et flot resultat der holder i længden. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at montere solfilm i din bil – tlf. 77 66 44 44

Solfilm  – specialservice til autoforhandlere

Solfilm  – specialservice til auto forhandlere

Som en speciel service til autoforhandlere, kan du nemt bestille os til at komme og montere vores 3M solfilm i dine kunders biler.

Vi gør det til konkurrencedygtige priser samtidig med, at vi i samarbejde med 3M yder hele 10 års garanti, så du trygt kan overlevere kundens nye bil med solfilm.