Kontakt os

Indenfor normal åbningstid

Telefon:+45 77 66 44 44

Eller send os en e-mail

Nyhedsbrev

Velkommen til Coloursign skilte og solfilm.

Vi har Danmarks største og bedste database for vinduesdekorationer til forretninger.

 

Her finder du alt indenfor udsalgs- og tilbudskilte. Skulle du have specielle og egne ønsker til design, hjælper vores dygtige grafikere dig gerne med ideer og oplæg.

Vi klarer alt inden for solfilm, skilte og autodekorationer.

 

Coloursign er et moderne og alsidigt skiltefirma beliggende på Unsbjergvej 2A i Odense. Via vores mange samarbejdspartnere i hele Danmark dækker vi stort set alle byer med vores hurtige skilteservice. Ud over skilte er vores speciale solfilm og autodekorationer.

Vi opbevarer alle dine skilte på vores lager.

 

Vi tilbyder at være dit lager for skilte. Via vores unikke webshop, hvor vi har lagt alle dine skilte og autodekorationer m.m. op, kan du nemt og hurtigt genbestille alt, du tidligere har købt. Vi sikrer os naturligvis, at dine skilte eller autodekorationer leveres ifølge din guideline.

Solfilm  – specialservice til autoforhandlere.

 

Som en speciel service til autoforhandlere har vi lavet et helt afsnit med solfilm. Her kan du vælge alle nyere biler i vores kartotek og nemt bestille os til at komme og montere vores 3M solfilm i dine kunders biler. Vi gør det til konkurrencedygtige priser samtidig med, at vi i samarbejde med 3M yder hele 10 års garanti, så du trygt kan overlevere kundens nye bil med solfilm. Via webshoppen kan du naturligvis bestille solfilm 24/7.

Hvem er Coloursign.?

 

Coloursign beskæftiger sig med alle former for skiltning der er med til at fremhæve kundens virksomhed og de budskaber virksomheden ønsker at omgivelserne har omkring dem.

Herman Brænder der er indehaver af Coloursign har mere end 20 års erfaring indenfor skiltebranchen. Hermans filosofi er at kun det bedste er godt nok til Coloursigns kunder. Den indgang til forretningens ide gennemsyre hele måden virksomheden ledes og drives på. Der bruges kun de bedste materialer, der er derfor ansat faglærte skilteteknikkere i produktionen, vores grafiker er naturligvis fagudlært mediegrafiker og kun den bedste service overfor vores kunder kan accepteres.

Kontakt os i dag på telefon 77 66 44 44 og lad os sende dig vores bud på en løsning.